Wanneer ik die mooie vintage meubels voor me heb staan is het altijd even zoeken naar de juiste illustratie die ik er op ga maken. Ik moet elk meubel echt even leren kennen en dan bedenken: Wat past er bij dit specifieke meubel en welke kleuren ga ik gebruiken? Ik heb een prachtig Graphic Design boek waaruit ik veel kleurinspiratie kan halen. En verder kijk ik altijd goed om me heen.
Ik zag laatst in de bioscoop een film waarin ik op een bepaald moment een behangetje op de achtergrond zag wat ik te gek vond. Dat moest ik echt onthouden. Zo leuk dit soort inspiratie. Dan gaan mijn kwasten eigenlijk als vanzelf aan de gang.


Spelen met kleuren is gewoon heel leuk, de meubels vragen er om en ik geef ze wat ze nodig hebben. En dan krijg je vanzelf een echt Pippi-Lotta meubel 🙂

www.pippi-lotta.nl